DOGAĐAJI
Od 20. do 27. novembra 2019.

OTVARANJE / VEČE NOVOG BOŽOLEA

Beograd Sreda, 20. novembar

Francusku nedelju svečano ćemo otvoriti na žurci povodom dočeka Novog Božolea, mladog francuskog vina, u prisustvu brojnih istaknutih zvanica, diplomata, partnera, naših članova i prijatelja. Prošlogodišnje izdanje večeri Novog Božolea okupilo je preko 400 zvanica.

Samo uz CCIFS pozivnicu

ONLAJN SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

Na adresi www.francuskanedelja.rs Od srede 20. do srede 27. novembra, 00-24 časova

Da li ste preduzeće koje je u potrazi za novim kvalitetnim kadrom? Rezervišite vaše mesto na našem Online sajmu zapošljavanja!
Da li ste u potrazi za poslom ili praksom? Posetite naš Online sajam zapošljavanja gde će se predstaviti mnogobrojna francuska i druga lokalna preduzeća. Svi posetioci biće u mogućnosti da „posete“ svaki od virtuelnih štandova kompanija, da pregledaju i apliciraju na oglase za posao, kao i da komuniciraju sa HR rukovodiocima preko chat aplikacije, i to sve na našem sajtu www.francuskanedelja.rs.

SkillsLab by SCHNEIDER ELECTRIC

Petak 22. novembar

Privatni događaj

FRENCH LIFESTYLE FAIR "Bonjour FRANCE"

Rajićeva Shopping Center (plato ispod tržnog centra), Kneza Mihaila 54, Beograd Subota, 23. novembar, 10.00-20.00 časova

Ovaj događaj ima za cilj da prikaže umetnost življenja na francuski način i predstavi francuske brendove kao i proizvode inspirisane Francuskom iz različitih sektora poput mode, kozmetike, dekoracije, vina i gastronomije.

Otvoreno za širu javnost

KONFERENCIJA: Innovating mobility powered by Airbus

Ambasada Francuske u Srbiji, Pariska 11, Beograd Ponedeljak, 25. novembar

Ambasada Francuske i CCIFS sa zadovoljstvom najavljuju konferenciju Innovating mobility. Konferencija ima za cilj da predstavi francusku ekspertizu u sektoru mobilnosti kroz najsavremenije projekte kompanija koje će svedočiti. Ovom prilikom biće objavljena i specijalna publikacija: Francusko prisustvo u sektoru transporta u Srbiji : uspesi i perspektive

Samo uz CCIFS pozivnicu

PEKARSKA RADIONICA

Lesaffre, Beograd Utorak, 26. novembar

Pekarsku radionicu organizovaćemo u saradnji sa kompanijom Lesaffre za odabrane članice i druge zvanice Francusko-srpske privredne komore. Ako volite francusku gastronomiju i želite da otkrijete umetnost kulinarstva, ne smete propustiti ovu radionicu gde se spajaju različiti ukusi i veštine.

Samo uz CCIFS pozivnicu

Prijatelji manifestacije:

INNOVATING MOBILITY CONFERENCE POWERED BY

 

  • Home

Kosovska 10, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie