DOGAĐAJI
Od 15. do 22. novembra 2018.

OTVARANJE / VEČE NOVOG BOŽOLEA / VAŠAR FRANCUSKIH PROIZVODA

četvrtak, 15. novembar, 19.30 časova

Francusku nedelju svečano ćemo otvoriti na žurci povodom dočeka Novog Božolea, mladog francuskog vina, u prisustvu brojnih istaknutih zvanica, diplomata, partnera, naših članova i prijatelja. Na ovoj večeri ćemo imati i više štandova sa francuskim proizvodima, a uživaćemo i u kulinarskim specijalitetima i dobrom vinu. Otvaranje Francuske nedelje će biti i odlična prilika za promovisanje biznisa u Srbiji i upoznavanje između srpske i francuske poslovne zajednice.

Za muziku je zadužen Spiritus Movens bend.

Samo uz CCIFS pozivnicu

SKILLSLAB BY SCHNEIDER ELECTRIC - EDUKACIJA U KORPORATIVNOM OKRUŽENJU

Od petka, 16. novembra do 23. novembra Zahvaljujući našem članu Schneider Electric

Kompanija Schneider Electric, u okviru francuske nedelje, organizovaće po prvi put edukativni kamp za studente Elektrotehničkog, Fakulteta organizacionih nauka i PMF-a. Odabrani studenti će imati priliku da u periodu od nedelju dana obiđu tri velike kompanije, vide drugu stranu poslovanja, i dobiju praktične savete od stručnjaka iz kompanija kao i konkretne primere za unapređivanje određenih procesa ili mehanizama. Studenti će biti podeljeni po timovima, a pobednički tim će biti nagrađen. Pored poseta kompanijama Schneider Electric i Schneider Electric DMS u Novom Sadu, 16.novembra, studenti će posetiti i kompaniju Atos, 19. novembra, kao i Ubisoft 20. novembra 2018.

GASTRONOMSKA RADIONICA

Ponedeljak, 19. novembar, od 11.00 časova

Gastronomsku radionicu za članove i partnere Francusko-srpske privredne komore vodiće restoran Voulez-Vous Étage. Ukoliko ste ljubitelj francuske gastronomije i želite da naučite nešto više o kulinarstvu na francuski način i otkrijete neke od tajni majstora kuhinje poput ikre sa balzamiko sirćetom, hrskavi biskvit od sira ili temperiranje čokolade, ova radionica je savršena prilika za vas.

Samo uz pozivnicu

ONLAJN SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

Na adresi www.francuskanedelja.rs Od četvrtka 15. do četvrtka 22. novembra, 00-24 časova

Svima koji traže posao preporučujemo da posete Onlajn sajam zapošljavanja na kome će se predstaviti 17 francuskih, srpskih i drugih lokalnih kompanija sa preko 70 otvorenih pozicija! Neke od ovogodišnjih učesnica sajma su Credit Agricole banka, Ubisoft, Adria media, Hutchinson, Enel PS, Colas Rail, Transcom, Sitel, Nacionalna služba za zapošljavanja i još mnogi drugi. Tražiće se kandidati najrazličitijih profila i interesovanja, za rad u marketingu, bankarstvu, gejming industriji, programiranju, građevinskoj industriji, IT industriji, novinarstvu, energetici itd.

Svi kandidati moći će da šalju radne biografije i četuju sa agentima za zapošljavanje kompanija učesnica. Takođe, ove godine posebnu pažnju posvetićemo i onima koji su u potrazi za stručnom praksom.
Sajam počinje od 15. novembra u ponoć!

PROJEKCIJA FILMA « CAPITAINE CONAN »

Utorak, 20. novembar, od 19.30 časova

Kapetan Konan je film francuskog režisera Bertrana Tavernijea izašao u javnost 1996. godine. Radnja ovog filma je smeštena u period tokom i odmah nakon Prvog svetskog rata na Balkanskom frontu. Radi se o adaptaciji istoimenog romana pisca Rožea Versela, a uspeh filma se ogleda i u mnogobrojnim nagradama na 22. ceremoniji Cezara, prestižne francuske filmske nagrade. Kako ove godine proslavljamo proslavljamo stogodišnjicu kraja Prvog svetskog rata, ovaj film je izvrsan podsetnik na francusko-srpsko prijateljstvo tokom velikih svetskih okršaja.

GAMING NA FRANCUSKI NAČIN sa UBISOFT-om

Utorak, 20. novembar, od 10.00-12.00

Francusko srpska privredna komora će u saradnji sa Ubisoftom, svetskim liderom u oblasti video igara, obradovati srednjoškolce jedne od beogradskih gimnazija posetom kompaniji Ubisoft. Ova poseta će biti sjajna prilika za mlade učenike da se upoznaju sa grupom i njenim funkcionisanjem, ali i sektorom produkcije video igara, koji se vrtoglavo razvija u Srbiji i u svetu.

Samo uz pozivnicu

Prijatelji manifestacije:
  • Home

Kosovska 10, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie