DOGAĐAJI
Od 16. do 22. novembra 2017.

OTVARANJE / VEČE NOVOG BOŽOLEA

Bitef Art Café, Mitropolita Petra 8, 11000 Beograd četvrtak, 16. novembar, 19.30 časova

Francusku nedelju svečano ćemo otvoriti na žurci povodom dočeka Novog Božolea, u prisustvu brojnih istaknutih zvanica, diplomata, partnera, naših članova i prijatelja. Na ovoj večeri ćemo imati i više štandova sa francuskim proizvodima, a uživaćemo i u kulinarskim specijalitetima i dobrom vinu. Uz pomoć specijalnih naočara, naši gosti će imati priliku da se virtuelno provozaju Beogradom u Renault vozilu. Za muziku su zaduženi DJ Miss Millie i bend jeuNS.

Samo uz pozivnicu

STUDENTSKA DEBATA „Digitalizuj svoju budućnost“

ICT HUB, Kralja Milana 10, Beograd (ulaz iz Devojačkog parka) petak, 17. novembar, od 11.00 do 12.00 časova Zahvaljujući našem članu Schneider Electric

Tribina za studente na kojoj ćeš moći da čuješ šta korporacije očekuju od budućih zaposlenih u digitalnoj eri, iskustva startup kompanija i transformacije koje IoT donosi. Događaj počinje simulacijama razgovora za posao sa HR predstavnicima francuskih kompanija. Više o tome OVDE

Prijava obavezna putem office(at)ccfs.rs

VINSKA RADIONICA

Restoran Enso, Mitropolita Petra 8, Beograd petak, 17. novembar, od 17.30 do 20.00 časova

Vinsku radionicu za članove i partnere Francusko-srpske privredne komore vodiće renomirani somelijer. Vrhunska francuska vina obezbedio je naš član Delice.

Samo uz pozivnicu

ONLAJN SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

www.francuskanedelja.rs od 16. do 22. novembra.

Svima koji traže posao preporučujemo da posete Onlajn sajam zapošljavanja na kojima će se predstaviti više od deset francuskih i srpskih kompanija. Pored oglasa za posao, biće omogućen i čet uživo sa HR-ovima.

MAPA POPUSTA

www.francuskanedelja.rs od 16. do 22. novembra

Tokom Francuske nedelje, kompanije koje imaju francuske brendove odobriće popuste na svoje proizvode. Informišite se o tome na našoj Onlajn Mapi popusta.

STREET ART SA DECOM

Deci dve osnovne škole i jednom vrtiću u Beogradu poklonićemo sunčane satove sa francuskim motivima koje će u njihovom dvorištu nacrtati street art umetnik. Stajanjem na sunčani sat, svojom senkom, učenik može videti tačno vreme. Ove godine ćemo na taj način obradovati decu OŠ Drinka Pavlović, OŠ „Mladost“ i PU „Leptirić“ u Beogradu.

POSLOVNA KONFERENCIJA
"Partnerstva između srpskih i francuskih preduzeća u inovativnim sektorima"

Rezidencija Francuske, Gračanička 2, Beograd četvrtak, 23. novembra

U Ambasadi Francuske u Beogradu, u saradnji sa državnom francuskom agenciju za investicije i razvoj, biće organizovana poslovna konferencija na kojoj ćete čuti više o mogućnostima razvoja biznisa u Francuskoj.

Samo uz pozivnicu

PARTNERSKI DOGAĐAJI
Od 16. do 22. novembra 2017.

DIGITALNI NOVEMBAR

od 15. do 18. novembra 2017. Francuski Institut Srbije, Knez Mihailova 31, Beograd

U svojim centrima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, Francuski Institut će organizovati više edukativnih i zabavnih radionica i predavanja veznaih za digitalne komunikacije. Za kompletan program pogledajte stranicu Francuskog Instituta

Prijatelji manifestacije:
  • Home

Kosovska 10, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie