Confida Consulting

Confida Beograd osnovana je 2003.godine i čini deo CONFIDA SEE međunarodne kompanije koja pruža konsultanske, revizorske i usluge poreskog savetovanja, sa kancelarijama širom Jugoistočne Evrope i 30 godina dugom tradicijom.

Confida Consulting doo Beograd savetuje internacionalne kompanije koje posluju u Srbiji i klijentima pruža potpunu podršku u procesu započinjanja poslovanja.

Confida ima dugoročno iskustvo u širokom spektru usluga kojima podržava rad klijenata iz različitih oblasti poslovanja, koristeći najsavremenja računovodstvena softverska rešenja, obezbeđujući im najviše standarde kvaliteta u oblastima poreskog planiranja, statutarne revizije i revizije međunarodnih projekata.

Klijentima se pruža podrška uprevazilaženju barijera zbog razlika u zakonodavstvu različitih zemalja, kako bi na objedinjenom nivou sagledali svoje finansijske performanse i poreske obaveze.

Ključ našeg uspeha leži u visokom nivou kvaliteta usluga i izuzetnim tehničkim veštinama i znanju koji odlikuje naš tim. Tim koji percipira specifičnost potreba svakog klijenta.

Zašto CONFIDA?

Naš uspeh se posebno zasniva na znanju i posvećenosti naših zaposlenih, koji preuzimaju odgovornost i spremni su da se na dnevnom nivou suoče sa novim izazovima i zadacima.

Mi vam nudimo priliku da unapredite svoje veštine i sposobnosti -  bilo tokom studija, nakon diplomiranja ili sa već stečenim profesionalnim iskustvom.

Život u CONFIDI?

Naše osnovne vrednosti podrazumevaju posvećenost i osećaj odgovornosti prema klijentima, kao i uzajamno poštovanje, poverenje i integritet.

Zaposlenima se nude izazovni poslovi u motivisanom, dinamičnom i prijateljskom timu, kao i atraktivne mogućnosti za razvoj karijere i napredovanje kako zaEksperte za obračun zarada, Računovođe, tako i za Poreske savetnike iRevizore.

CONFIDA traži preduzetnički orjentisane pojedince koji su spremni na rad, proaktivnost i fleksibilnost, timski orjentisane pojedince koje odlikuju veštine rešavanja problema.

Vaša porodica nam je jednako bitna kao i vaš profesionalni razvoj. Vodimo računa o našim ljudima i njihovim najbližima. U želji da omogućimo našim zaposlenima balans između poslovnog i privatnog života, nudimo im različite modele rada i pružamo mogućnosti za dalje profesionalno usavršavanje.

Statistika

Kancelarija u srcu Beograda, 30 zaposlenih, 90% žena

  • Home

Svetogorska 7L, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie