Iskustva zaposlenih

„U Joorney sam došla na poziciji Sales Assistant. Prošlog meseca sam unapređena u Sales Lead. Mi pre svega komuniciramo sa klijentima i slušamo njihove priče. Ovo je prilično zanimljivo iskustvo, jer je svaka interakcija sa klijentom jedinstvena i intrigantna. Ono što mi se najviše sviđa su ljudi – kolege su ljubazne i uvek voljne da pomognu, a naporan rad se ceni i nagrađuje. Okruženje me ohrabruje, što mi je zaista pomoglo da podignem sopstveno samopouzdanje. Uzbuđena sam za sve što nam predstoji.”

- Ivana Vučićević, Sales Lead

Aided by a friendly, dynamic team around me, I quickly became comfortable with the workload and attention to detail required as an Editor, while also enjoying the feeling of having a genuine positive impact on our clients’ own lives and careers. In my role, I not only help to ensure the creation of well-written, persuasive business plans, but also encourage the development of our in-house writers. Aside from my job scope, the flexibility afforded (in terms of working from home) is a great plus!

- Patrick Marks, Editor

Kao neko ko voli da piše i artikuliše svoje misli na papir, mogućnost da to radim svakog dana je izuzetno ispunjavajuća. Kao Business Plan Researcher and Writer, većinu svog vremena provodim u istraživanju brojnih tema kako bih objedinila svoje nalaze u sveobuhvatan poslovni plan. Osećam se prilično zahvalno zbog same pomisli da nešto što sam ja napisala ima potencijal da pomogne našim klijentima da postignu svoje ciljeve.

- Sara Pirnat, Business Plan Researcher and Writer

Anja Vujović

HR Manager

Onlajn čet dostupan

Četujte sa HR predstavnikom

Započni čet
  • Home

Svetogorska 7L, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie