JOORNEY BUSINESS PLANS

Joorney Business Plans je kompanija koja se bavi kreiranjem različitih poslovnih dokumenata, prvenstveno imigracionih i komercijalnih poslovnih planova, finansijskih modela, pitch deck-ova, i istraživanja tržišta. Specijalizovani smo za tržišta Severne Amerike i Australije.

Kvalitet pripremljenih dokumenata, kao i kontinuirana podrška klijentima kroz ceo proces, doprineli su tome da postanemo partner broj 1 za izradu poslovnih planova za sve one koji posluju ili planiraju da posluju na pomenutim tržištima.

Sedište naše kompanije je u Majamiju, dok predstavništvo u Srbiji posluje od 2015. godine. U Srbiji trenutno imamo zaposlene na tri lokacije – Beograd, Novi Sad i Niš, a tokom ove godine smo otvorili kancelariju u Banja Luci i Skoplju. Joorney Srbija za sada ima 5 odeljenja: operacije, prodaja, marketing i dizajn, ljudski resursi i administracija.

Joorney Srbija trenutno broji preko 110 zaposlenih i upravo tražimo nove kolege na pozicijama Business Plan Researcher and Writer.

Ponosni smo što vidimo da naši zaposleni rastu sa nama. Zajednički rast je naš najveći uspeh. Verujemo da su iskrenost, poverenje i integritet dobra formula za taj uspeh.

Ukoliko želiš da:

  • Organizuješ samostalno svoj radni dan uz fleksibilno radno vreme
  • Budeš deo svetskog poslovnog okruženja
  • Dobiješ podršku u svom profesionalnom razvoju
  • Radiš sa mladim profesionalcima sa 4 kontinenta
  • Radiš u modernim i dobro opremljenim kancelarijama na atraktivnim lokacijama ili
  • Radiš sa bilo koje lokacije koja ti odgovara

Pogledaj oglase u nastavku i kontaktiraj nas – radujemo se da te upoznamo!

  • Home

Svetogorska 7L, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie