Mazars

Mazars je vodeća međunarodna revizorska, poreska i savetodavna firma, koja teži da izgradi ekonomske temelje pravičnog i prosperitetnog sveta. Radeći kao ujedinjeno partnerstvo, Mazars funkcioniše kao jedan integrisani tim, balansirajući stručnost, obim i kulturno razumevanje za pružanje usluga u reviziji i računovodstvu, kao i poreskih, finansijskih savetodavnih, konsultantskih i pravnih usluga koje su skrojene po meri klijenta.

Otvorili smo novu kancelariju u Beogradu, u Srbiji, u septembru, 2020. Da bismo je dobro izgradili i kako bismo rasli zajedno sa Mazars Grupom, zaposlili smo sertifikovane revizore, poreske savetnike, finansijske savetnike i računovođe sa značajnim iskustvom u finansijskom sektoru.

Mazars Srbija je kompanija koja konstantno raste – do kraja godine imaćemo skoro 40 zaposlenih.

Mazars podstiče konstantno usavršavanje i obrazovanje koje se pruža kroz mogućnosti sertifikacije, ACCA i druge ispite koje zaposleni imaju priliku da polažu tokom karijere u Mazarsu.

Naš cilj je da uvek budemo iznad očekivanja i potreba naših klijenata. Stoga posvećujemo dodatnu pažnju obrazovanju, pravičnosti i poštovanju zakona i principa vrednosti za novac.

  • Home

Svetogorska 7L, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie