Milšped Group

LOGISTIKA KOJA SPAJA SVET

Ako vam je ideja da u najkraćem roku steknete najvrednije iskustvo za svoj budući profesionalni život – na pravom ste mestu! 

Milšped kompanija, uz 3500 zaposlenih i bogato iskustvo u polju transporta i logistike koje traje već 29 godina, vodi računa o karijernom razvoju i obuci zaposlenih, nudeći dinamično i konstruktivno okruženje u kom razvijanje i brušenje profesionalnih veština predstavljaju svakodnevicu na putu ka dugoj i uspešnoj karijeri.

Šireći svoju mrežu usluga od Srbije preko Balkana i Evrope do Kine i Amerike, Milšped pokriva ceo svet i samim tim otvara bezbroj novih mogućnosti za svoje zaposlene. Kako smo jedna od vodećih logističkih kompanija koja nudi rešenja za sve vrste transporta, skladištenja i carinskog zastupanja, naši kadrovi prolaze kroz kompletnu logističku obuku i svoja znanja obogaćuju svakodnevno. 

Ponosni smo što smo svojom politikom poslovanja i međuljudskih odnosa unutar kompanije privukli i zadržali neke od najtalentovanijih mladih ljudi širom regiona, koji svojim radom, znanjem i energijom doprinose postojećoj pozitivnoj atmosferi. 

Ako i vi želite da postanete deo našeg tima, da zajedno rastemo i delimo svoja znanja i iskustva, pošaljite svoju biografiju na zaposlenje@milsped.com

 

  • Home

Svetogorska 7L, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie