MMD advokati

MMD advokati je inovativna, dinamična advokatska kancelarija usmerena na ostvarivanje interesa klijenata.

Mi smo zajednička advokatska kancelarija, sa 5 partnera i timom od ukupno 9 advokata i 3 advokatska pripravnika. Svaki partner kancelarije je razvio specifičnu ekspertizu i vodi tim u određenoj oblasti. Pored posebnosti svakog od naših advokata, ponosimo se time što radimo i funkcionišemo kao jedan tim. To je naš način da se uverimo da su svi aspekti i specifičnosti određenog slučaja pokriveni iz svih pravno relevantnih aspekata. Ovu našu specifičnost klijenti prepoznaju i cene.

Pružamo sveobuhvatan spektar pravnih usluga u oblasti poslovnog prava, a naročito: M&A, kompanijsko i privredno pravo, infrastrukturnih projekata, ugovori u privredi, nekretnine, radno pravo, pravo konkurencije, rešavanje sporova, zaštita podataka o ličnosti itd. Naši klijenti su velike međunarodne korporacije, ugledne srpske i regionalne kompanije, banke i međunarodne finansijske institucije.

Naš cilj je da klijentima pružimo jedinstvenu pravnu podršku u njihovim poslovnim aktivnostima u Srbiji i regionu. Razumemo poslovnu klimu i pružamo najviši kvalitet pravnih usluga. Izgradili smo dugoročne odnose sa brojnim klijentima i njihov razvoj u Srbiji vidimo i doživljavamo kao deo našeg uspeha. Zbog toga smo jedna od vodećih advokatskih kancelarija u Srbiji.

  • Home

Svetogorska 7L, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie