Netex

Netex je osnovan u januaru 2000. godine, kao provajder internet usluga, u gradu Rešica u Rumuniji. Od tada, kompanija se kontinuirano širi, kako otvaranjem novih kancelarija u sedam zemalja istočne Evrope (Srbija, Ukrajina, Belorusija, Gruzija, Moldavija i Bosna i Hercegovina), tako i otvaranjem novih kancelarija u Rumuniji. Pored toga, opseg usluga za klijente se povećao.

Danas pružamo usluge korisničke podrške putem telefona, e-maila ili chat-a na 30 različitih jezika. Na taj način kreiramo usluge u skladu sa različitim potrebama naših klijenata. Osim toga, naš tim obezbeđuje podršku klijentima pružajući logističke usluge i tako omogućavajući bolju i bržu distribuciju proizvoda širom Evrope. U domenu digitalnog marketinga razvijamo, implementiramo i održavamo marketing strategije kako bismo unapredili poslovanje klijenata. Naš tim nudi i usluge iz oblasti IT Consulting-a i IT infrastrukturnog menadžmenta.

Naša misija se sastoji u tome da podržavamo uspeh online biznisa širom sveta putem naših visokotehnoloških proizvoda i strateške automatizacije. Usluge su dizajnirane tako da podstiču prodaju i razvoj vašeg posla, odnosno da izgrade vezu između kupaca i vaših proizvoda/usluga putem interneta i pokriju sve segmente E- komerca.

  • Home

Svetogorska 7L, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie