Saint - Gobain

Kompanija Saint-Gobain jedna je od globalnih lidera u građevinarstvu. U Srbiji posluje od 1992. godine., gde ima 8 robnih marki, 2 proizvodne fabrike i preko 100 zaposlenih.

Kompanija je osnovana oktobra 1665. u Francuskoj, danas, Saint-Gobain posluje u 76 zemalja sveta sa preko 170.000 hiljada zaposlenih. Dizajniramo, proizvodimo i distribuiramo građevinske materijale visokih performansi za naše klijente širom sveta. Naša rešenja primenjena su od građevinarstva, preko auto industrije, pa sve do prisustva u svemiru. Predani rad zaposlenih i posvećeno vođenje našu kompaniju danas svrstava u 100 najinovativnijih globalnih kompanija na svetu.

Naše inovacije usmerene su na očuvanje životne sredine i održivo poslovanje. Zato biramo svrhu koja poziva na akciju – DA NAPRAVIMO SVET BOLJIM DOMOM. Za nas je to pitanje snage, ali i odgovornosti, što je oličeno u principima delovanja i ponašanja naše kompanije.

Vredno radimo. Zajedno postižemo. Vođena strašću i angažovanjem naših zaposlenih “porodica” Saint-Gobain ima tradiciju dužu od 350 godina, posluje na globalnom nivou i danas ima jasan “trag” ostavljen i na tržištu Srbije. Naša ambicija jeste da u budućnosti pravimo velike korake, da postanemo svetski lider u modernoj i održivoj gradnji, unapređujući svakodnevni život kroz inovativna rešenja - ali ne bez vas – ne bez ljudi koji su osnov i pokretačka snaga naše kompanije. To je put na kom ćemo biti u godinama koje dolaze.

  • Home

Svetogorska 7L, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie