DOGAĐAJI
Od 17. do 23. novembra

OTVARANJE FRANCUSKE NEDELJE & VEČE NOVOG BOŽOLEA

Beograd Četvrtak, 17. novembar 2022, 19.30h

Francusku nedelju svečano ćemo otvoriti na žurci povodom dočeka Novog Božolea, mladog francuskog vina, u prisustvu brojnih istaknutih zvanica, diplomata, partnera, naših članova i prijatelja. Prethodno izdanje večeri Novog Božolea okupilo je preko 300 zvanica.

Samo uz CCIFS pozivnicu

ONLAJN SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

Na adresi www.francuskanedelja.rs Od četvrtka 17. do srede 23. novembra, 00-24h

Da li ste preduzeće koje je u potrazi za novim kvalitetnim kadrom? Rezervišite vaše mesto na našem Online sajmu zapošljavanja! Da li ste u potrazi za poslom ili praksom? Posetite naš Online sajam zapošljavanja gde će se predstaviti mnogobrojna francuska i druga lokalna preduzeća. Svi posetioci biće u mogućnosti da „posete“ svaki od vrituelnih štandova kompanija, da pregledaju i apliciraju na oglase za posao, kao i da komuniciraju sa HR rukovodiocima preko chat aplikacije, i to sve na našem sajtu www.francuskanedelja.rs.

GASTRONOMSKA RADIONICA

Home Made Company, Beograd Petak, 18. novembar 2022

Gastronomsku radionicu organizovaćemo u saradnji sa kompanijom Home Made Company za odabrane članice i druge zvanice Francusko-srpske privredne komore.
Ako volite francusku gastronomiju i želite da otkrijete umetnost pravljenja čuvenih makaronsa, ne smete propustiti ovu radionicu gde se spajaju različiti ukusi i veštine.

Samo uz CCIFS pozivnicu

KONFERENCIJA: Green Transition

Utorak, 22. novembar 2022

Ambasada Francuske i CCIFS sa zadovoljstvom najavljuju konferenciju Green Transition. Konferencija predstavlja drugu u nizu događaja projekta The quest for net Zero pokrenutog na inicijativu CCIFS kluba za održivi razvoj, a u kontekstu usklađivanja srpske privrede sa Zelenom agendom EU. Ovom prilikom biće objavljen i katalog koji će predstaviti kompanije učesnice.

Samo uz CCIFS pozivnicu

POSLE FAKSA BIĆU

Online Od četvrtka 17. do srede 23. novembra 2022

Radionice za studente uz učešće zaposlenih kompanija članica

IZLOŽBA: Uradi nešto drastično da smeće postane fantastično!

Online Od četvrtka 17. do srede 23. novembra 2022

Francusko-srpska privredna komora, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, ove jeseni sprovodi društveno-odgovornu akciju pod nazivom Uradi nešto drastično da smeće postane fantastično! Ovom prilikom ćemo organizovati takmičenje među školama širom Srbije gde će se đaci četvrtih razreda angažovati oko pravljenja konstrukcije od otpada. Klub za održivi razvoj, kao i šira publika, glasaće za najlepše radove, za koje će đaci biti nagrađeni. Radovi će biti izloženi u Beogradu tokom trajanja francuske nedelje.

  • Home

Svetogorska 7L, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie