Atalian Global Services

Atalian Global Services je 2015. stupio na tržište Republike Srbije kupovinom lokalne porodične kompanije osnovane 1997. godine i nastavio sa uspešnim poslovanjem primenom savremenog načina rada i organizacije, implementacijom naprednih metoda i korišćenjem najmodernijih mašina i opreme. Ključna aktivnost kompanije je multiservisna usluga koju čine 7 osnovnih linija: upravljanje objektima, čišćenje, tehničko održavanje, obezbeđenje, recepcija, uređenje okoline i ketering. Svakodnevno u Srbiji više od 1000 izvršilaca demonstrira svoju posvećenost i podršku javnim i privatnim klijentima, osmišljavajući rešenja koja su prilagođena njihovim potrebama.

Naime, usluge naše kompanije obuhvataju integrisano upravljanje prostorom preko detaljnog čišćenja poslovnog prostora, sistema bezbednosti, prostornog planiranja i uređenja, tehničkog održavanja kao i završnih radova kako bi prostor u svakom trenutku bio u najboljem mogućem stanju i kako bi zahtevi klijenata bili postavljeni na prvo mesto. Dakle, reč je o ponudi koja pokriva čitav spektar FM i prilagođenih rešenja koja generišu ekonomske, društvene i ekološke performanse za klijente.
Atalian Global Services poseduje referentni okvir raspoređen širom sveta o čemu svedoči prisustvo u 36 zemalja na 4 kontinenta i sposobnost pružanja usluga međunarodnim klijentima na najzrelijim i najdinamičnijim FM tržištima, uvek u blizini njihove lokacije.

Osim navedenog, kompanija sadrži i ogroman ljudski kapital koga čini 131 000 zaposlenih odnosno 155 nacionalnosti što znači da je reč o firmi koju karakteriše velika kulturna i društvena raznolikost, preduzetnici i talenat, a glavni cilj je da svojim klijentima pruži osecaj dostupnosti, ažurnosti i poverenja.

  • Home

Svetogorska 7L, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie