Meter&Control

Meter&Control razvija i proizvodi najsavremenija hardverska i softverska rešenja za pametno upravljanje energijom. Osnovan 2008. godine u Beogradu kao privatna, Meter&Control uspešno objedinjuje inovativno razmišljanje, najmodernije tehnologije, inženjersku ekspertizu, kontinuirani razvoj i vrhunski kvalitet u svim svojim proizvodima. Integrisani proces istraživanja, razvoja, proizvodnje i verifikacije odvija se u našoj kompaniji u Beogradu. 

Širok portfolio uređaja i softvera obuhvata pametna brojila za električnu energiju, koncentratore podataka i gejtveje, kao i AMM/AMI softver za daljinsko očitavanje brojila, parametrizaciju i upravljanje potrošnjom komercijalnih i industrijskih korisnika i domaćinstava. 

Naša uprava, istraživanje i razvoj i QA nalaze se u Naučno-tehnološkom parku Beograd, čiji smo član. NTP je glavni inovacioni i istraživački centar u zemlji, koji okuplja veliki broj vodećih startapova i kompanija. 

Meter&Control je prva privatna kompanija u Srbiji koja je postala ovlašćeno telo za verifikaciju električnih brojila. Ovlašćeno telo pruža usluge verifikacije trećim licima. 

Meter&Control poseduje najsavremeniju fabriku sa skalabilnim kapacitetom proizvodnje do 500.000 komada godišnje. Svi naši uređaji su proizvedeni, sastavljeni i testirani u Srbiji: od asembliranja štampanih ploča i izrade kućišta, do testiranja i finalne overe. 

 

  • Home

Svetogorska 7L, Beograd, Srbija
+381 11 334 8 351
+381 11 334 8 353
office@ccfs.rs
www.ccfs.rs
Chambre de Commerce et d'Industrie France Serbie